De Praktijk

Voor Guido van Dijck, trotse vader van Pasha, is een praktijk aan huis niet onbekend. Zijn vader voerde als hypnotherapeut ook een praktijk aan huis. Na zijn middelbare school, verkoos Guido zijn eigen koers en startte zijn loopbaan als zelfstandig ondernemer. In 1993 werd hij directeur en partner van een beursgenoteerde onderneming in de sport- en recreatiebranche. De rode draad in deze jaren was zijn focus op het creatief ontwikkelen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Met name was hij daarbij geïnteresseerd in de mens daarachter. Guido maakte vooral het verschil in de intermenselijke contacten, zowel met zijn klanten als met personeel. Hij raakte steeds meer gepassioneerd in het verbeteren van het functioneren van werknemers en ondernemers; de mens zelf.

Vanuit eigen passie en ambitie is Guido zijn kennis en ervaring gaan vergroten door het volgen van vele vakgerichte opleidingen. Op deze wijze vergrootte hij zijn inzicht dat het onderbewuste van de mens, en het daaraan gekoppelde zelfbeeld, dat aanzienlijk veel invloed heeft op het dagelijks functioneren van de mens zelf.

Guido combineert verschillende behandelmethoden en technieken die hij afstemt op de specifieke hulpvraag van zijn individuele cliënten. Een unieke en geheel eigen aanpak die hij dagelijks voert in zijn huispraktijk! Zijn gedrevenheid ligt in het verbeteren van de kwaliteit van het leven door op zoek te gaan naar de talenten en het succes van de ander.

Ook andere passies heeft Guido verweven in de uitoefening van zijn praktijk. Ervaringen in de sportbranche combineert hij met zijn kennis en ervaring als Hypnosis Practitioner. Zijn passie voor vliegen leidde tot de status van gebrevetteerd vlieger en heeft geresulteerd in een uitstekende behandeling tegen vliegangst. Op geheel eigen wijze heeft Guido van Dijck zo zijn kennis en ervaring verrijkt en omgezet naar een uitgebreid programma van behandelmogelijkheden voor jong en oud.

Opleidingen

NLP Practitioner, Master NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Guido is op het hoogste niveau opgeleid als Master NLP Practitioner en Hypnosis Practitioner door de grondlegger van NLP zelf, Richard Bandler. Deze NLP opleidingen zijn erkend en gecertificeerd door de Society of Neuro-Linguistic Programming ™.

Opleiding voor Hypnose- en Regressietherapeut 1 jr (HBO)

Hypnosis Practitioner

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing / HBO)

Medische basiskennis en psychosomatiek (HBO)

Cranio Sacraal – module 1 en 2 (HBO)

Klassieke massage en Anatomie

Specialisatie massage bij Hoofdpijnen en Migraine

Specialisatie massage bij Rug-, Nek- en Schouder problemen

Pilotenopleiding – Martinair Vliegschool en KLM ac,

Radio Telefonie (navigatie) – Martinair Vliegschool

Locatie

Onze huispraktijk laat zich omschrijven als een luisterende ruimte die je de zekerheid biedt van een vertrouwelijke, informele en professionele benadering. De praktijk is rustig gelegen aan de rand van het bosrijke natuurgebied ‘De korte Duinen’ te Soest.

De sfeer van de omgeving sluit naadloos aan bij de doelstelling van onze praktijk. Rust, ruimte en het opdoen van inspiratie zijn daarbij sleutelbegrippen.

Een bezoek aan onze praktijk laat zich dan ook goed combineren met wandeling in deze prachtige natuur. Laat je inspireren door de voetsporen van mensen en dieren die je zijn voorgegaan bij het vinden van hun (nieuwe) weg.

Samenwerkende coaches en therapeuten

Door samenwerking van onze praktijk met therapeuten en topcoaches, bieden wij jou een compleet pakket van behandelmethodes. Daarbij kun je van ons verwachten:

  • Een hoge mate van deskundigheid en vakbekwaamheid;
  • Een cliënt- en servicegerichte benadering;
  • Een concrete en heldere werkwijze;
  • Een kortdurende, krachtige aanpak;
  • Een grote mate van flexibiliteit.

Op werkdagen kun je bij ons zowel overdag als ‘s avonds terecht.
Samen met een persoonlijke coach en/of therapeut pak je op efficiënte en oplossingsgerichte wijze de klachten en problemen aan. Je leert ze de baas te worden, weer grip te krijgen op je leven en je leert hoe je je functioneren kunt verbeteren.

Wil je vrijblijvend meer informatie? Stuur ons gerust een mail